Lanzarote 2023

De daling wordt ingezet

Ons favoriete vakantie-eiland komt weer in zicht.

Heerlijk 14 dagen ontspannen. De temperatuur is prima, zo’n 20 graden warmer dan toen we vertrokken uit Haarlem. We ruimen onze koffers uit en trekken de zomerkleren aan. Heerlijk een jurkje met blote benen, wat heb ik dat gemist.

Voor ons appartement ligt El Kiosco aan de boulevard. Ook al zitten sommigen om 1030 uur aan het bier, wij drinken hier onze koffie. 1 euro voor een bakkie, waar vind je dat nog?

De volgende dag ga ik gelijk door naar de sportschool om een abonnement voor twee weken te nemen. Ook dat is vakantie.

Wat neem ik nog meer mee van ons verblijf op Lanzarote? Werken en genieten gaat echt samen. Achter de laptop om te werken, naar de sportschool en tijd genoeg over houden voor een wandeling, een stranddag, een terrasje of wat dan ook. Lekker eten in de avond; elke avond op zoek naar een pareltje via Tripadvisor of gewoon op pad naar een goede ervaring. Na een avondje lekker eten komen we graag terug. En zo werkt dat natuurlijk ook in mijn business. Als klanten tevreden zijn, kloppen ze voor een volgende hulpvraag of opdracht gewoon weer bij mij aan.

Gewoon nieuwsgierigheid. Waarom ga jij terug naar een zelfde restaurant? Of waarom ga jij terug naar een opdrachtnemer voor een volgende klus?