Het inschakelen van Kitty geeft rust

Nadat we met ons bedrijf de overstap hadden gemaakt van een Joomla website naar een Phoenix website misten we de mogelijkheid om automatisch mailberichten te verzenden naar deelnemers van workshops. We maakten de overstap van Mailchimp naar MailBlue, omdat Mailblue goed te integeren is met een Phoenix website.

Kitty moest voor mij een redder in nood zijn. En dat is ze ook gebleken. Zij heeft vooral nieuwe automatiseringen aangemaakt. Daarnaast heeft zij heel gestructureerd al onze vragen opgepakt en het aantal uren bleef binnen de perken.

Als nieuwe gebruiker van MailBlue liepen wij ook tegen andere vragen aan. Ook hiervoor konden wij bij Kitty terecht.

Het geeft rust dat we altijd bij een probleem Kitty kunnen inschakelen!

Kirsten Nelis

Ik ben erg blij met de snelheid en betrouwbaarheid van Kitty.

Voordat ik Kitty kende, liep ik over zodat ik niet aan het werk toekwam wat ik eigenlijk wilde doen. Dat is coachen van mensen met een burn-out én het schrijven en creëren van nieuwe programma’s. Hierdoor stopte ik teveel tijd in randzaken en kon ik minder klanten bedienen en mensen helpen.

Ik heb eigenlijk te lang gewacht om deze stap te nemen. Kitty is mijn tweede VA en ik zocht iemand met aantoonbare ervaring.

Ik ben erg blij met de snelheid en betrouwbaarheid van Kitty. Ze weet veel over Active Campaign dus we zijn daarin sparringpartners. Erg fijn als iemand begrijpt waar ik het over heb 😉

Ik heb nu meer tijd om mijn klanten te bedienen. Meer tijd om te schrijven en te creëren. Meer rust in mijn hoofd en meer dagjes op het strand 😉

Heleen ter Avest

De technische complexiteit is voor haar geen probleem.

Ik had een wat ingewikkeldere ActiveCampaignklus met opvolgmails, tags enzovoort. Niet echt mijn specialiteit. Ik had via via gehoord dat Kitty hiervan veel kennis heeft en dat het fijn is om met haar te werken.

Na mijn vraagstelling is ze aan de slag gegaan. Doordat zij inzicht heeft in wat ik wil bereiken, komt zij met goede ideeën en advies. De technische complexiteit is voor haar geen probleem.

Door het inzetten van Kitty is mijn emaillijst gegroeid en heeft ze mij ontzorgd. Mijn tijd gebruik ik nu voor mijn eigen business in plaats van zelf bezig te zijn in ActiveCampaign.

Ester Wijnen

Kitty is helder, to the point, denkt mee en is accuraat.

Mijn energie gaat er snel af als ik te veel met systemen bezig moet zijn. Zo ook toen ik aan de slag ging met Active Campaign. Ik plaatste een oproep op LinkedIn voor een Active Campaign specialist. De meesten reageerden met ‘kijk maar op mijn website’ en Kitty was de enige die zich in mij en mijn websites en diensten had verdiept.

Heel gericht deed ze haar aanbod wat ze voor mij kon betekenen. Dit voelde meteen goed. Kitty is helder, to the point, denkt mee, is accuraat, handelt snel en klantgericht. Het is fijn dat ik haar alles door kan sturen en erop kan vertrouwen dat het snel geregeld is.

Kitty ontzorgt echt en verdient een dikke pluim. Als ik eraan toe ben dat ik toch zelf meer wil leren over Active Campaign dan ga ik op privéles bij Kitty want ook daar heb ik alle vertrouwen in.

Marlies van Venrooij

Zij is betrokken en gaat door totdat een probleem is opgelost.

Bij de start van de opzet van mijn online training had ik geen idee welk programma voor mij het beste zou werken.

Ik was op zoek naar iemand die kennis had van het opzetten van online trainingen, die met mij mee zou kunnen denken en die mijn gedachten zou kunnen structuren en dingen voor mij zou uitzoeken. Dit heb ik in Kitty gevonden.

Zij denkt met mij mee en zij luistert goed naar mijn wensen om daarna het juiste product of programma daarbij te vinden. Zij is betrokken en gaat door totdat een probleem is opgelost.

De dienstverlening van Kitty heeft mij ontzorgd. Daardoor kreeg ik meer tijd voor de inhoud van mijn trainingen.

Bindia Ramcharan

Door haar hulp is het werken met ActiveCampaign veel gemakkelijker geworden

Steeds worstelen met technisch problemen kost ons veel tijd en energie. Veel beginnerstrainingen geven geen persoonlijke aanpak voor de unieke problemen die je als ondernemer tegenkomt.

Kitty haar hulp vind ik heel persoonlijk en ik ben gegarandeerd van een goede oplossing op maat wat ik heel belangrijk vind. Ik heb meerdere keren gebruik gemaakt van Kitty haar aanbod en iedere was mijn ervaring met haar dat ze erg deskundig, oplossingsgericht, klantvriendelijk en erg prettig in de omgang is.  Door haar hulp is het werken met ActiveCampaign veel gemakkelijker geworden en bespaart het mij veel tijd.

Dennis van Leeuwen

Ik kan Kitty vertrouwen en ze mist nooit een deadline.

Ik heb Kitty ingeschakeld om de werkzaamheden in ActiveCampaign over te nemen. Het inplannen en organiseren van lanceringen en e-mail campagnes.

Zelf had ik te weinig tijd om alles op te bouwen zoals ik dat wilde. Deze tijd wil ik liever gebruiken om mijn campagnes strategisch uit te bouwen.

In mijn netwerk werd Kitty aanbevolen.

De samenwerking heb ik als super goed ervaren. Kitty werkt op tijd, ik kan haar vertrouwen en ze mist nooit een deadline. Van de foutjes die af en toe gemaakt zij (wie maakt ze niet) werd geleerd. Om dit in de toekomst te vermijden, hebben we diverse checklisten gemaakt.

Kortom, de inzet van Kitty levert mij tijd én rust in mijn hoofd op.

Kitty gaat vrij nuchter en voortvarend te werk

We hadden al iemand die Active Campaign voor ons had ingericht met allerlei campagnes, maar zij stopte ermee. Toen dacht ik: ik ga dat zelf gewoon doen. Toen ik er vervolgens in dook, liep ik al snel vast en dacht: dit is specialisten werk. Mijn vrouw had Kitty al eerder ingehuurd en was erg tevreden. Toen heb ik Kitty gebeld.

Ik vroeg me vooral af of het Kitty een beetje zou lukken om al die bestaande, complexe campagnes te doorgronden en de jarenlange experimenten die we gedaan hadden te ontrafelen. Kitty bleek vrij nuchter en voortvarend te werk te gaan. Stap voor stap hebben we de bestaande dingen doorgrond, verbeterd en hebben we nieuwe dingen opgezet. Het is daarbij heerlijk werken met Kitty. Ze is altijd vrolijk, komt haar afspraken na, neemt soms dingen voor me op op video zodat ik het terug kan kijken (handig!) en houdt strak bij hoeveel tijd ze besteedt.

Het gevoel dat ik altijd op korte termijn terecht kan en dat Kitty alles oplost. Daarnaast ben ik zelf niet de meest structurele planner, Kitty kan vaak flexibel inspringen. Tot slot leert ze me dingen die ik zelf makkelijk kan doen, zodat ik haar alleen hoef in te huren voor de real stuff. Dank Kitty, ik vind het heerlijk werken zo!

Saria Pannekoek

Werken met Kitty heeft me opgeleverd dat mijn automatisering als een speer loopt

Ik wilde een automatisering verbeteren en onderzoeken welke inschrijvingen nog actief waren. Dit omdat mijn mailinglijst al ruim vier jaar oud was.

Via via hoorde ik van Kitty en had haar al eerder gesproken voor iets anders. Ons contact voelde meteen heel vertrouwd. Ik heb Kitty’s dienst als ontzettend positief ervaren. Ze is kundig, snel, beantwoordt met liefde alle vragen en is een fijn persoon om in je team te hebben.

Werken met Kitty heeft me opgeleverd dat mijn automatisering als een speer loopt, ik al velen klanten heb mogen ontvangen via deze automatisering én dat mijn lijsten zijn opgeschoond. Dank je wel Kitty!

Miranda Zonneveld

Haar training heeft mij opgeleverd dat ik nu van mijn koud watervrees af ben.

Ik wilde graag ActiveCampaign gaan leren gebruiken voor onze eigen marketing en marketing van onze klanten. Als ik kijk naar de verwachtingen die ik had en die ik ook heb uitgesproken, dan vind ik dat Kitty daar zeer goed op heeft ingespeeld.

Ik vroeg misschien iets anders dan gebruikelijk maar Kitty heeft me prima begeleid.

Ik ben ervan overtuigd dat Kitty DE ActiveCampaign specialist in Nederland is die mij haarfijn ging uitleggen hoe het werkte. En zo geschiedde. Haar training heeft mij opgeleverd dat ik nu van mijn koud watervrees af ben.

De eerste campagne staat gewoon en we kunnen aan de slag! Ook heeft zij nazorg aangeboden, dus wanneer ik het niet meer precies weet of tegen dingen aanloop kan zij me aanvullend helpen. Dat is een prettige gedachte!

Nanneke van Drunen

De inzet van Kitty scheelde mij uren tijd

Ik werkte zelf met ActiveCampaign maar besefte dat ik er niet uithaalde wat erin zat én dat het mij veel tijd kostte om het programma te gebruiken. Ik ging op zoek naar een expert en kwam via-via bij Kitty terecht.

Omdat ik een keer werk heb uitbesteed aan iemand die -achteraf- niet veel meer wist van een programma dan ikzelf, was ik een beetje huiverig om dit uit handen te geven.
Maar tijdens het eerste gesprek met Kitty kreeg ik meteen een goed gevoel. Ze stelde verdiepende vragen waardoor ze me liet zien te snappen wat ik wilde.

Wat ook fijn is, is dat Kitty je goed van de voortgang op de hoogte houdt en geen aannames doet, maar die checkt voordat ze aan de slag gaat. Hierdoor voorkomt ze dat ze onnodig werk verricht of niet het juiste oplevert.

Dankzij Kitty zijn mijn automatiseringen geoptimaliseerd en voldoe ik aan de AVG-richtlijnen. De inzet van Kitty scheelde mij uren tijd en zorgt ook nog eens voor een betere automatiseringen dan wanneer ik zelf zou gaan zitten ’pielen’ in ActiveCampaign.

Mabel Frumeau

Kitty stelt rake vragen en ze vraagt door wat ik precies wil.

Ik wilde een automation maken in Active Campaign en had hier hulp bij nodig. Want in mijn eentje kwam ik niet verder. Kitty stelt rake vragen en ze vraagt door wat ik precies wil.

Wat ik knap vind is de balans, dat ze het niet te ingewikkeld maakt, maar wel to-the-point de zaken vraagt en benoemt waar het om gaat. Kitty straalt het vertrouwen uit en daardoor krijg ik er ook vertrouwen in. Met hulp van Kitty heb ik nu 2 mooie automations. Niet te geloven.

Mona Schuitemaker

Ik had geen zin om uren te zitten puzzelen

Na het starten van een online cursus Mailblue ging het gelijk bij de 1e les al mis. Ik had geen zin om uren te zitten puzzelen voor het opzetten van het begin van een funnel. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar iemand die een persoonlijke training geeft en ik vond Kitty. De samenwerking was prima, Kitty is bereid om mij echt verder te helpen. En de ochtend zelf was ook heel gezellig.

Door het volgen van deze 1 op 1 training ben ik niet zelf uren bezig geweest met de start van een funnel. Ik hoef nu alleen wat sjabloonmails in te vullen en mijn funnel is klaar.

 

Margo van Aken

Dank Kitty!

Voor je heldere en snelle uitleg van Active Campaign. Het was een fijne samenwerking.