ActiveCampaign voor Professionals

Is e-mailmarketing al een belangrijke pijler in jouw bedrijf, en mail je naar duizenden of zelfs tienduizenden contacten?

Wil je overstappen naar ActiveCampaign met je duizenden contacten?

Zoek je iemand die jou op dat niveau professioneel kan ondersteunen?

ActiveCampaign voor Professionals

 • Je hebt nu zoveel funnels dat het steeds onverzichtelijker wordt.

 • Je hebt verschillende lijsten en segmenten en je weet niet meer wat je waarvoor hebt gebruikt.

 • Hoe langer je ActiveCampaign gebruikt, des te groter is de wildgroei binnen je account.

 • Je hebt zoveel tags dat er een jungle is ontstaan waarvan je niet eens weet of alle tags nog wel nodig zijn. Deze inrichting met veel tags veroorzaakt zelfs af en toe fouten.

 • Je account is en soort van “puinbak” geworden waardoor je elke week onnodig werk doet. Werk dat zonder opruimactie niet nodig zou zijn.

 • Je account is meegegroeid met je bedrijf waardoor het nu te groot is geworden voor de tijd die je eraan kunt besteden.

 • Door alle verschillende automatiseringen is het eerder complexer geworden dan overzichtelijker

Kirsten Nelis

Meer dagjes op het strand

Ik ben erg blij met de snelheid en betrouwbaarheid van Kitty. Ze weet veel over ActiveCampaign dus we zijn daarin sparringpartners. Meer rust in mijn hoofd en meer dagjes op het strand.

Heleen ter Avest

Goede ideeën en advies

Door het inzetten van Kitty is mijn emaillijst gegroeid en heeft ze mij ontzorgd. Doordat zij inzicht heeft in wat ik wil bereiken, komt zij met goede ideeën en advies. Mijn tijd gebruik ik nu voor mijn eigen business in plaats van zelf bezig te zijn in ActiveCampaign.

Dit kan ik voor je doen. ActiveCampaign voor professionals

 • Conversie-analyse

  Wil je meer analyses loslaten op welk moment een klant overgaat tot aankoop?

 • Automatiseringen inrichten en aanpassen

  Wil je automatiseringen op een logische manier aan elkaar koppelen.

 • Automatiseringen analyseren

  Wil je analyseren door middel van A/B testen hoe jouw automatiseringen nog beter kunnen lopen

 • Account optimaliseren

  Wil je je account laten optimaliseren door middel van klikgebaseerde opvolging

 • Full service uitbesteden

  Wil je de werkzaamheden in jouw account zorgeloos en vertrouwd uitbesteden

 • Structureren

  Als een soort Marie Kondo kan ik door jouw tags, lijsten en automatiseringen gaan zodat jouw ActiveCampaign account weer fonkelt van vreugde.

Mijn bedrijf bestaat inmiddels 10 jaar en sinds vijf jaar heb ik mij helemaal gespecialiseerd in ActiveCampaign. Inmiddels heb ik meer dan 80 accounts van kleinere ZZP’ers tot de grote ondernemers onder mijn hoede genomen. De grotere accounts hebben duizenden tot tienduizenden contacten, de zogenaamde ActiveCampaign voor professionals. Voor deze ondernemers met een volwassen marketing is emailmarketing een belangrijke pijler in hun bedrijf. Zij besteden de werkzaamheden in hun account zorgeloos en vertrouwd uit.

Lees hier op LinkedIn meer over Kitty.

ActiveCampaign specialist
Dennis van Leeuwen

De samenwerking heb ik als super goed ervaren

Ik heb Kitty ingeschakeld om de werkzaamheden in ActiveCampaign over te nemen. In mijn netwerk werd Kitty aanbevolen. De samenwerking heb ik als super goed ervaren. Kitty werkt op tijd, ik kan haar vertrouwen en ze mist nooit een deadline.

Ester Wijnen

Kitty is helder en to the point

Mijn energie gaat er snel af als ik te veel met systemen bezig moet zijn. Zo ook toen ik aan de slag ging met Active Campaign. Heel gericht deed ze haar aanbod wat ze voor mij kon betekenen. Dit voelde meteen goed. Kitty is helder, to the point, denkt mee, is accuraat, handelt snel en klantgericht.

Saria Pannekoek

Mijn automatisering loopt als een speer

Ons contact voelde meteen heel vertrouwd. Ze is kundig, snel, beantwoordt met liefde alle vragen en is een fijn persoon om in je team te hebben. Werken met Kitty heeft me opgeleverd dat mijn automatisering als een speer loopt én dat mijn lijsten zijn opgeschoond.