ActiveCampaign specialist

Help! Mijn website doet raar.

Ongeveer twee maanden geleden kreeg ik in de vroege avond een Messengerbericht van Gerda, een Online Business Manager. De online trainingsomgeving van haar klant was niet meer bereikbaar. Hierdoor kwamen er veel mails binnen van klagende klanten én nieuwe klanten konden zich niet inschrijven.

Een acuut probleem dus.

Ik kreeg de inlogcodes van de WordPress website toegestuurd en ging direct kijken wat er aan de hand was. Een aantal plugins waren nog niet geupdate naar de laatste versie en de Membership plugin was gedeactiveerd.

Mijn eerste actie is altijd om een back-up te maken van een site waarmee ik aan de slag ga. Zo ook nu.

Na het updaten van de benodigde plugins, probeerde ik de Membership plugin ook te updaten. Maar helaas, dat lukte niet.

Om een technisch verhaal wat in te korten.

Uiteindelijk is het goed gekomen door een vers exemplaar van de Membership plugin te uploaden en de oude uit te schakelen. Daarna heb ik nog enkele testen doorlopen en de site werkte weer.

Uiteindelijk heeft hij er zo’n 12 uur uitgelegen. Nog altijd vrij lang maar zonder mijn hulp (ook in de avonduren in dit bijzondere geval) was dit langer geweest. Dit onderdeel van WordPress ondersteuning is namelijk vrij specifiek, maar voor mij, als een dame met passie voor techniek, heerlijk om te doen.

Dit is slechts één voorbeeld van wat ik kan betekenen voor jou.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op: info@kittyweijers.nl